Telefinans Forbrukslån

penger

Telefinans er en av de største og eldste låneformidlerne her til lands. Selskapet har hjulpet folk med å skaffe forbrukslån uten sikkerhet i mer enn 30 år. Som låneformidler samarbeider Telefinans med mange kjente banker, blant annet Santander, Komplett Bank og Bank Norwegian. Totalt kan du motta 12 ulike tilbud om lån, fra like mange forskjellige banker, ved å sende kun 1 søknad via Telefinans.

Koster låneformidleren noe?

Låneformidlere som Telefinans tar seg aldri betalt av søkeren for sine tjenester. Det har de ikke anledning til, slik det er regulert i Finansavtalelovens paragraf 88. Telefinans får provisjon av den banken du eventuelt låner av. Å bruke en låneformidler gjør heller ikke forbrukslån dyrere, ved for eksempel at banken øker rentene eller noe slikt. Tvert i mot er det ofte slik at bankene gir litt bedre renter, når søknaden kommer via en formidler. Banken vet at de da konkurrerer med mange andre, og strekker seg kanskje litt ekstra for å kapre seg nye lånekunder.

Forbrukslån gjennom Telefinans

telefinans-1Søker du om vanlige forbrukslån gjennom denne låneformidleren, er minste lånesum 5 000 kroner, og høyeste 500 000 kroner. Rentebetingelsene er basert på den individuelle vurderingen alle bankene foretar. Når du får tilbudene tilsendt, ser du enkelt hvilket tilbud som er best og billigst. Du har muligheten til en fleksibel nedbetaling på inntil 15 år, avhengig av lånestørrelsen. Det vil si at om du for eksempel har lite penger en periode, kan du senke de avtalte avdragene, til du kommer deg ovenpå igjen. Merk deg at uansett er det lønnsomt å betale ned lån så raskt som mulig, spesielt lån med høye renter.

Låne et mindre beløp er enklere

Telefinans formidler også såkalte smålån. Dette er forbrukslån med lavere lånegrenser, her på inntil 75 000 kroner. Forskjellen på smålån og forbrukslån er at kravene til de minste lånene kan være lavere, slik som kravet til inntekt. De er med andre ord noe lettere å få innvilget. Små lån vil ta kortere tid å betale tilbake, og vil dermed ha en litt høyere effektiv rente enn lån som går over lang tid.

Refinansiering av annen gjeld

Du kan også skaffe forbrukslån til refinansiering av annen gjeld, gjennom Telefinans. Dette lønner det seg å se på dersom du for eksempel har gjeld fra kredittkort og mindre lån som til sammen har høye kostnader. Ved å samle alt i et nytt lån med lavere renter, sparer du både på renteutgiftene og antallet gebyrer. Kredittgjeld kan være betydelig dyrere enn forbrukslån til refinansiering.